CONSUM ADEZIV TIP ARACET “EMEX”

Adeziv de constructii tip Aracet

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Adeziv de constructii tip aracet “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Adeziv tip Aracet pentru Constructii “Emex” - folosit ca material de adaos la adezivi, tencuieli, mortare pe baza de ciment. Se mai foloseste de asemenea si pentru imbunatatirea produselor ca varul lavabil, huma, etc., sau, la o diluare corecta, chiar ca amorsa inaintea aplicarii vopselelor lavabile, sau pentru pregatirea gleturilor.
Desi are ca prima utilizare imbunatatirea proprietatilor adezivilor, mortarelor si chiturilor cimentice, datorita proprietatilor sale foarte bune, acest Adeziv pentru Constructii, poate fi folosit si la lipirea diverselor elemente utilizate in constructii, (cum ar fi lambriuri, panouri, placi de polistiren expandat sau extrudat, s.a.).

Acest tip de adeziv este compatibil cu urmatoarele tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, dure, uscate, compacte si absorbante, dure, dar poate fi folosit cu succes si pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat sau extrudat, elemente cu structura poroasa, etc.

In cazul in care adezivul este folosit pentru lipire, se va asigura pregatirea suportului inaintea aplicarii, astfel incat suprafetele sa fie netede, plane, uscate, rezistente, fara risc de exfoliere.
Daca exista semne de manifestare a unor agenti microbieni, cum ar fi igrasia sau alte mucegaiuri, chiar vechi, pe suportul pe care urmeaza a fi utilizat, se va folosi in prealabil Sanitizant “Emex Forte”, pentru tratarea acestora.

Trebuie avut in vedere ca betoanele sau zidariile care contin aditivi ca: silicati, alcool polivinilic, ceruri, etc., pot influenta in mod negativ aderenta produsului la suport.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Amorsa de perete pentru zugraveli
Amorsa antimicrobiana pentru zugraveli
Dezinfectant cu biocid
Dezinfectant pentru suprafete
Amorsa economica de perete
Amorsa siliconica pentru zugraveli
Solicita Informatii