ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

DEZINFECTANT BIOCID BACTIGUARD - DEZINFECTANTI

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Dezinfectanti - biocide calitate Emex by Romtehnochim
Dezinfectant biocid fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Dezinfectantul Biocid “Emex Bactiguard” - o solutie antimicrobiana fara clor pe baza de clorura de benzalconiu, un compus cu proprietati biocide intense, ce are ca destinatie sterilizarea, decontaminarea si dezinfectarea suprafetelor ca: pardoseli, obiecte din faianta sau similare, mobilier, suporturi de circulatie, cum ar fi acoperirile stradale, sau de lucru, etc. Cu toate ca nu contine clor, este parte a sistemelor de dezinfectanti cu spectru larg de actiune, cu efecte intense si de durata, ce se pastreaza un timp indelungat.
Este unul dintre acei dezinfectanti foarte eficienti impotriva bacteriilor si agentilor microbieni, cu actiune puternica si rapida, la interior sau la exterior, asupra tuturor suprafetelor din spatii industriale sau casnice cu exceptia unitatilor sanitare. Asigura de asemeni si o protectie indelungata impotriva tuturor microorganismelor cu efect daunator sau contaminant.
Continutul de biocide, prezent in aceasta solutie dezinfectanta, aflat la maximul acceptat in legislatie, determina si o protectie activa impotriva posibilelor contaminari cu agenti microbieni.
Nu este destinat folosirii in spitale sau alte unitati sanitare si, momentan, nu exista teste concludente vis-a-vis de sars-cov-2.

Caracteristici principale:

  • Dezinfecteaza suprafetele afectate de bacterii;
  • Distruge contaminantii din substraturi;
  • Inhibitor pentru bacterii, microorganisme, agenti microbieni;
  • Actioneaza si in profunzime;
  • Aplicare usoara;
  • Timp de uscare redus;
  • Actiune imediata in mediul de contact;
  • Produs lichid cu tenta alb - galbui;
  • Dezinfectant avizat sanitar.
Detalii de utilizare

Ca solutie dezinfectanta, “Emex Bactiguard” are o larga arie de utilizare, atat din spectrul profesional cat si cel casnic, si avand in vedere continutul in biocide, este folosita cu succes pentru prevenirea sau inlaturarea de diversi agenti microbieni.
Este deosebit de eficient la dezinfectarea si distrugerea de bacterii, microorganisme, agenti microbieni de pe suprafete ca: beton, asfalt, piatra naturala, alte acoperiri stradale, gresie, parchet, marmura, mobilier, materiale cimentice, metalice, pardoseli, sticlarie, obiecte din faianta si portelan, instalatii sanitare (cu exceptia unitatilor medicale), sau alte materiale specifice. Este superior ca si actiune multor alti dezinfectanti similari, datorita structurii biocide a produsului.
In cazurile in care folosirea se face la interior, pentru o decontaminare cat mai activa si eficienta, este recomandat sa se faca o curatarea prealabila a prafului cu solutii detergente.
Modul de aplicare recomandat este prin pulverizare, cu aer sau air-less, dar poate fi aplicat si prin stergere cu o laveta umezita in aceasta solutie dezinfectanta.
Produsul se foloseste ca atare, nediluat.

Nu este necesara utilizarea vreunui echipament special de protectie dar, este recomandat sa fie respectate regulile de igiena muncii si sa se evite contactul direct cu ochii sau mucoasele.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice

Acest dezinfectant are un continut calculat in biocide, suficient pentru a actiona asupra contaminantilor, in conditiile in care nu prezinta pericol pentru persoane.
Astfel dezinfectantul contine ca biocid:
- Clorura de benzalconiu - CAS: 68424-85-1; EC: 270-325-2.

Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Stare fizica - Lichid limpede
Culoare - Usor galbuie
Miros - Nedeterminat
pH - >10
Consum specific g/mp/strat 80 - 120
     

Comanda sau cere informatii:
Dezinfectanti suprafete
fara clor

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru dezinfectant