CONSUM LAC PENTRU PROTECTIE ROSTURI “EMEX”

Lac pentru rosturi gresie si faianta

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac pentru rosturi gresie faianta “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac de Protectie pentru Rosturi “Emex” - conceput si realizat special pentru protejarea rosturilor de faianta sau gresie, dupa chituire, asigura, asa cum s-a precizat si anterior, o buna protectie fata de factori de agresiune asupra chitului, cum ar fi apa, igrasia, umiditatea permanenta, sau frecarea.

Prezentand o aderenta foarte ridicata la suport, peliculele, cu o buna elasticitate, formate prin aplicarea produsului confera o foarte mare rezistenta impotriva umezelii, impiedicand pe termen lung actiunea acesteia si generarea efectelor nedorite ca: decolorarea chitului aplicat, deteriorarea mecanica, aparitia fungilor sau mucegaiurilor, etc.

O caracteristica speciala a acestui produs este proprietatea de repingere a apei, sau “efectul de lotus”, care se manifesta prin aceea ca, picaturile de apa cazute pe zona protejata, isi pastreaza forta de coeziune, ramanand la forma initiala, astfel fiind respinse in totalitate, pelicula nepermitand ca ele sa fie absorbite in suport.

Inainte de aplicarea de Lac Acrilic pentru Rosturi “Emex”, zonele predispuse la atacul unor agenti microbieni de tipul igrasiei, vor fi curatate cat mai bine si impregnate cu Sanitizant “Emex Forte”.

Chitul cimentic utilizat la imbinarea placilor de gresie sau faianta trebuie sa fie in totalitate uscat. In situatia in care aplicarea se va face pe suportul umed, riscul de a nu obtine perfomante optime, este foarte mare. Fisurile si imperfectiunile vor fi remediate inainte de aplicarea lacului.

Aplicarea se recomanda a fi facuta in minim doua straturi, la interval de minim 4 ore, pentru a obtine un grad de luciu satisfacator si o buna rezistenta la factorii agresivi, umiditate sau infiltratii de apa.

Rosturile lacuite pot fi date in folosinta dupa cel putin 24 de ore de la aplicare.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea impermeabilizare beton
Lac de piatra in solvent “Emex WS”
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Solutie hidrofobizare “Emex Concrete”
Solicita Informatii