Emex by Romtehnochim - Generalitati

“Romtehnochim” ofera, in cadrul gamei de produse “Emex”, o plaja foarte larga de produse, pornind de la cele uz general ca: vopsea si grund alchidic, email alchidic sau alchidic modificat, lac alchidic pentru lemn, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, siliconica, silicatica sau tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele profesionale speciale, cum ar fi: vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea antifonica, vopsea hidroizolanta, vopsea metalizata bronz-aluminiu argintie, aurie, sau diverse tonuri metalizate, cu putere mare de protectie anticoroziva, dar si cu un efect decorativ superior, etc.

Calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor este confirmata si de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO 14001 si respectiv ISO 18001.

Desi orientata spre relatia business to business, “Romtehnochim” vine in sprijinul micilor consumatori, atat prin colaborari directe, cat si prin parteneri specializati pe piata de retail. Portofoliul de servicii include si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei. Incercam sa fim tot mai aproape de cerintele clientilor nostri, atat prin produse si servicii de calitate, cat mai ales prin seriozitate. Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si fidelitate din partea clientilor nostri, prin promovarea prioritara a constantei calitatii in toate actiunile noastre, dar si prin pastrarea unor preturi sub nivelul concurentei.

Incepand din anul 2009, “Romtehnochim” a pus la dispozitia clientilor sai si un serviciu care vizeaza punerea in opera a produselor sale, cu personal specializat in vederea realizarii celor mai bune performante ale acestora. De asemeni, din acelasi an s-a demarat si aplicarea de pardoseli autonivelante, poliuretanice, epoxidice, poliesterice sau metil-metacrilat, pe suporturi cimentice, normale sau elicopterizate, cu utilaje dedicate acestor activitati.

“Emex” - Performanta si profesionalism !

Vopsele Lavabile

Vopselele Lavabile “Emex” sunt produse specializate, destinate in primul rand utilizarii profesionale. Acestea pot fi folosite si in scopuri domestice, insa, doar cu respectarea recomandarilor producatorului. Se remarca prin calitati excelente de pelicula, rezistenta si durabilitate, enumerate in lista de proprietati, sau in Fisa Tehnica.
Datorita proprietatilor superioare, acestea sunt utilizate prioritar pentru protectia zonelor expuse unor factori ce pot favoriza deteriorarea suportului, sau chiar a protectiei, daca aceasta nu corespunde cerintelor de performanta pentru zona in care a fost aplicata.
Sunt produse care protejeaza mediul, avand limite foarte scazute de compusi organici volatili, si miros foarte slab, numai la aplicare.

Emailuri Decorative

Vopselele Decorative “Emex”, reprezentate printr-o gama extinsa de emailuri, lacuri, vopsele si grunduri pe baza de rasini sintetice, alchidice sau combinatii ale acestora, cu o larga paleta de domenii de aplicabilitate, atat industriale cat si domestice. Desi fac parte dintr-o gama de lacuri si vopsele de uz general, sunt produse performante, durabile, cu calitati excelente de pelicula si durabilitate indelungata.
Din punct de vedere tehnic, sunt produse realizate in cea mai mare parte din rasina alchidica, sau variante modificate ale acesteia, cum ar fi rasina alchido-uretanizata sau alchido-stirenica acestea din urma avand rezistenta marita si proprietati avansate de pelicula, printre care ar fi de mentionat in mod special duritatea si durabilitatea.

Tencuieli Decorative

Tencuielile Decorative Structurate “Emex”, sunt reprezentate printr-o paleta larga, de modele si culori de tencuiala, fiind destinate finisarii decorative a fatadelor de cladiri, sau soclurilor acestora. Cu o aplicabilitate facila, acestea se remarca prin durata de viata de peste 10 ani, si o rezistenta excelenta a structurii si, mai ales, a culorii.
Formulate cu materiale de ultima generatie, oricare tencuiala decorativa din gama “Emex” prezinta rezultate profesionale si caracteristici avansate ca: rezistenta la umezeala sau cicluri de inghet-dezghet, rezistenta la ceata salina (ex. zone litorale), sau expunere la intemperii cu caracter coroziv. Majoritatea formularilor asigura respingerea apei si murdariei, dar si respirabilitatea suportului.

Vopsele Industriale

Vopselele Speciale si Industriale “Emex”, sunt reprezentate de acele produse care au, in mod special, o aplicare strict profesionala. Sunt vopsele cu rezistenta foarte mare la coroziune, cu rezistente superioare deosebite, la factori agresivi chimici, mecanici, temperaturi mari, etc. Au o rezistenta superioara la imbatranire.

Vopsele Hidrosolubile

Produsele Solubile in Apa “Emex”, cum ar fi vopsele, lacuri, grunduri anticorozive, aplicabile pe suporturi din cele mai diverse, de la metal pana la material plastic, prezinta un aspect chiar superior sistemelor conventionale de vopsire, in conditiile in care asigura o protectie superioara a mediului, prin caracteristicile lor ecologice.

Pardoseli Turnate

Pardoselile Decorative Turnate “Emex” sunt reprezentate de o gama diversa de produse destinate protejarii si decorarii superioare a suprafetelor de circulatie din beton, expuse unui trafic intens, cu rezistente foarte mari, duritate si durabilitate. Aceste caracteristici se prezinta mult accentuate in cazul Covorului de Cuartz.

Vopsele Pardoseli si Trafic

Vopselele de Pardoseli si Trafic “Emex” sunt vopsele optim adaptate diverselor tipuri de suprafete cimentice pe care sunt aplicate, dar si modului de exploatare. Sunt destinate spatiilor comerciale intens circulate, pentru care prezinta un aspect decorativ superior, dar si spatiilor industriale, care necesita rezistenta superioara.

Grunduri si Amorse: Apa

Grundurile si Amorsele Solubile in Apa “Emex” sunt solutii conexe pentru sustinerea zugravirilor profesionale cu vopsele lavabile, sau aplicarea de tencuieli decorative. Vopselele, chiar profesionale, trebuiesc sustinute, pentru rezultate optime, printr-o corecta pregatire a suportului, lucru ce nu poate fi realizat fara produse primare.

Grunduri Anticorozive

Grundurile Anticorozive “Emex” reprezinta produse de maxima performanta pentru realizarea protectiilor primare in cazul suprafetelor metalice, in vederea protejarii acestora impotriva factorilor generatori ai ruginii imediate sau de lunga durata. Impreuna cu celelalte produse conexe, acestea sustin pregatirea pentru o vopsire de calitate.

“Emex” - Performanta si profesionalism !

Am lucrat foarte bine cu echipa ROMTEHNOCHIM pentru ca sunt, cu adevarat, profesionisti. Au inteles din prima cerintele noastre ca si client, atat al continutului produselor cat si al design-ului, culorilor pe care sa le folosim pentru a obtine un rezultat impecabil. Ii recomandam cu toata increderea !

SC Total Stock SRL

Colaborarea cu ROMTEHNOCHIM este excelenta, echipa fiind chiar profesionista. Au rezonat intotdeauna cu ideile noastre si au reactionat prompt la solicitari, livandu-ne materiale si produse de calitate. Au anticipat dorinta noastra si ne-au oferit solutii oportune in finisaje si o imagine clara si de ansamblu asupra aspectului final obtinut. Ii recomandam cu toata increderea, deoarece finisajele pe care ni le-am dorit au avut un impact extraordinar de bun asupra noastra si nu numai.

MARLUCI CONSULT S.R.L.

Despre colaborarea avuta cu Romtehnochim pot spune urmatoarele:
In afara de faptul ca Romtehnochim este o societate serioasa si prompta, ce a asigurat mereu livrarea in timp util a produselor comandate, aveti si o prezentare placuta, in special in site. Chiar am admirat site-ul vostru. Sunteti mereu aproape, si asta este deosebit de important. Voi merge mai departe in aceasta colaborare, folosind produsele “Emex”, care sunt intr-adevar profesionale.

FLORIAN MITU, RO
Solicita Informatii