VOPSEA HIDROIZOLANTA BETON “EMEX AQ BAR”

Vopsea hidroizolanta pentru acoperis sau piscina

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea impermeabilizare beton

Categorii: Produse Hidrosolubile
Pret: 291.38Ron/ Bidon 10 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Alte nuante se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de culoare.
-->
Vezi cos
5 /5

1

Vopsea Hidroizolanta pentru Beton “Emex AQ Bar” - produs profesional, impermeabilizant, pe baza de apa si polimeri acrilici speciali, cu adaos de aditivi performanti si fileri, destinat, in principal, pentru protejarea si decorarea suprafetelor minerale, cimentice sau din beton, dar si a celor metalice, expuse la apa, intemperii sau, in general, umezeala in exces, sau chiar in imersie, ce asigura o pelicula superioara, impermeabila, impotriva infiltratiilor de orice fel, evitand astfel pagubele provocate de factorii de mediu, potential agresivi.
Avand o capacitate buna de impermeabilizare, se poate utiliza si pentru zone imersate, motiv pentru care este recomandata si ca vopsea pentru bazine din beton, insa numai dupa teste de compatibilitate.
De asemenea, este utilizata in mod curent pentru protectia izolatiilor din spuma poliuretanica, unde se remarca prin rezistenta mare la radiatii UV, apa, intemperii, sau alti factori agresivi de mediu.

Aplicatiile extinse atat pe beton cat si pe metal, fac din aceasta vopsea una dintre cele mai versatile, singurul produs care asigura proprietati superioare acesteia fiind Membrana Cauciucata Elastomerica “Emex Supra MX”, care permite utilizarea intr-un interval de temperatura intre -20°C si +60°C, cu o elasticitate de circa 230%.

Este fabricata in 5 culori de baza, dar se poate nuanta, industrial, la cerere. Nu se vor folosi paste de nuantare.

Caracteristici principale:

 • Aderenta excelenta;
 • Proprietati impermeabilizante;
 • Elasticitate mare;
 • Pelicula flexibila;
 • Efect de lotus (respingere a apei);
 • Rezistenta la imersie;
 • Rezistenta la medii usor alcaline;
 • Rezistenta la conditii corozive;
 • Rezistenta mare la imbatranire;
 • Rezistenta la cicluri de inghet-dezghet;
 • Rezistenta mare la UV;
 • Protectie excelenta pentru spuma poliuretanica.

Vopsea Cauciucata pentru Hidroizolare Beton “Emex AQ Bar” - pe baza de apa, cu capacitate optima de impermeabilizare, destinata folosirii profesionale in vederea protejarii impotriva infiltratiilor exterioare sau factorilor de mediu, hidroizolarii si decorarii superioare a suprafetelor interioare sau exterioare, prezentand o aderenta foarte ridicata pe majoritatea tipurilor de suprafete, la un grad de emisii COV, extrem de scazut.
Peliculele, impermeabilizante, cu o foarte mare elasticitate, formate dupa aplicarea produsului, confera o foarte buna rezistenta impotriva apei impiedicand pe termen lung infiltrarea acesteia sau aparitia ruginii pe zonele protejate.
Se utilizeaza in mod special la bazine, terase, spume poliuretanice, ca hidroizolatie lichida, pentru acoperis sau alte suprafete in panta sau verticale, dar si ca hidroizolatie pentru pardoseala, baie, beciuri sau subsoluri, inainte de placarea cu gresie, faianta, caramida, etc., alte hidroizolatii usoare.
Se vor face teste de compatibilitate cu straturile anterioare, de pregatire, sau cu suportul, iar aplicarea se va executa doar dupa confirmarea rezultatelor. Aplicarea se va face de personal calificat.

Atentie: Produsul nu asigura hidroizolatii grele, cum ar fi terase de bloc, unde nu poate inlocui membrana bituminoasa. Este utilizat pentru impermeabilizare si hidroizolatii usoare, nesupuse unui trafic intens.

Se poate folosi insa ca strat final in vederea acoperirii unei plaje variate de suprafete de baza minerala ca:

 • Orice suport pregatit, din beton, zidarie, BCA, piatra, caramizi, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, dure, uscate, compacte si absorbante.

sau suprafete din diverse alte materiale, cum ar fi:

 • Tabla, tabla zincata, aluminiu, OSB, placaj, panel, panza, carton, polistiren, mase plastice, spume poliuretanice, dar si cupru, PVC sau ABS, dar numai dupa efectuarea de teste de compatibilitate si aderenta.

Vopseaua Hidroizolanta “Emex AQ Bar” este utilizata si pentru acoperisuri din tabla, pentru care asigura aceleasi bune proprietati de protectie si aderenta. Suplimentar, are si usoare proprietati fono-absorbante.
Inainte de aplicarea pe suprafete de baza minerala, se va urmari existenta sau riscul aparitiei de zone amenintate de mucegaiuri, care vor fi tratate cu Sanitizant “Emex Forte”, inainte de orice alta amorsa recomandata.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, tixotrop
Densitategr/cmc1,45 - 1,60
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
pH-7 - 9
Consum specificg/mp/strat300 - 350
Pelicula
AspectContinua, fara defecte
Timp mediu de uscareore18
Elasticitatemm6
Flexibilitatemm10
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Membrana hidroizolanta elastica
Vopsea acrilica apa “Emex Supramet”
Vopsea elastomerica exterior cauciucata
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Vopsea acoperisuri din placi fibrociment
Lac de piatra solubil in apa “Emex AQS”
Solicita Informatii