ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SOLVENT VOPSELE TIP AUTO EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Solventul pentru Vopsele Tip Auto si Utilaje “Emex” este rezultat din combinarea optimizata a unor solventi organici foarte activi, si se va utiliza in mod controlat in scopul corectarii vascozitatii de aplicare a lacurilor, vopselelor, grundurilor, emailurilor, sau a altor produse de acoperire realizate pe baza de rasini alchidice slabe ori alchido-melaminice, rasini acrilice sau rasini sintetice ori combinate, gen rasini alchido-uretanice, alte rasini folosite pentru realizarea de pelicule cu timp foarte scurt de uscare.

Avand o actiune foarte rapida si intensa, acest tip de solvent nu se va folosi inafara recomandarilor producatorului, sau pentru alte produse decat cele pentru care este destinat.

Una dintre calitatile remarcabile ale diluantului, este aceea de a asigura o subtiere controlata a produselor solventate, si ca urmare o aplicare facilitata, in conditiile pastrarii nealterate a tuturor performantelor de pelicula ale acestora, in special a luciului, care este principala caracteristica viciata, in cazul folosirii de solventi necorespunzatori, sau de eficienta scazuta.

Caracteristici principale:

Solvent de calitate superioara
  • Actiune imediata;
  • Consum optmim;
  • Randament mare;
  • Pastrare indelungata;
  • Nu afecteaza culorile;
  • Pastreaza luciul;
  • Corecteaza usor vascozitatea;
  • Eficientz la curatare;
  • Compatibilitate cu rasini sintetice.
Detalii de utilizare

Solventul pentru Vopsele Tip Auto si Utilaje “Emex” este indicat, mai ales, la folosirea pentru diluarea produselor de acoperire realizate pe baza de rasini sintetice, monocomponente sau modificate, cu uscare rapida, in scopul corectiei vascozitatii la aplicare a acestora.

Dintre tipurile de produse carora le este destinat, enumeram:

sau

Solventul pentru Vopsele Tip Auto si Utilaje “Emex” va fi folosit in procente situate intre 5 ÷ 15%, pentru corectia de vascozitate. Diluatia optima va fi, insa, stabilita prin incercari succesive, mai ales in cazul pulverizarii cu duze speciale.
Este cunoscut faptul ca diluarea in exces a oricarui produs peliculogen va determina o scadere drastica a performantelor finale, atat la aplicare cat si, mai ales, de pelicula.

Nerespectarea recomandarilor producatorului, combinarea solventului cu alte produse chiar similare, sau folosirea pentru alte produse decat cele indicate, poate determina compromiterea produsului solventat. Sunt recomandate teste de compatibilitate pentru produsele de formulare necunoscuta.

Acest tip de solvent se va folosi si pentru curatarea instrumentelor de lucru, sau pentru indepartarea urmelor rezultate din stropirea accidentala.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid, transparent
Densitate gr/cmc 0,83 ± 0,10
Culoare - Transparent
Interval de distilare °C 100 - 140
Refractie la 20°C - 1,50 – 1,54
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Solvent Vopsele Auto “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea