ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SOLUTIE PENTRU DECAPARE EMEX PC ECO”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Solutia pentru Decapare “Emex PC ECO” este un produs cu utilizare profesionala, prezentat sub forma de pasta, alcatuit din agenti specifici pentru decapare, alcooli si solventi dedicati.
Se utilizeaza, in mod special, pentru indepartarea straturilor vechi de vopsea, grunduri, lacuri sau alte produse peliculogene de pe diferite suporturi, ca lemn, metal, sau chiar zidarie, dar este in egala masura folositoare pentru curatarea de graffiti murale, pentru inlaturarea urmelor de spume poliuretanice sau orice tip de adeziv ori solutie de lipire, cat si a produselor ce au la baza rasini naturale sau sintetice.
Prezentarea sub forma de pasta, este in scopul de a putea fi aplicata si pe suprafete inclinate sau chiar verticale, dar si pentru a intarzia evaporarea, ce altfel s-ar putea produce aproape instantaneu.

Caracteristici principale:

Produs profesional de curatare
  • Aplicare facila;
  • Randament mare;
  • Actiune in profunzime;
  • Indeparteaza vopsea veche;
  • Nu ataca mase plastice;
  • Timp de contact < mediu;
  • Indeparteaza contaminanti generali;
  • Indeparteaza orice adezivi;
  • Indeparteaza graffiti.

Detalii de utilizare

Solutia pentru Decapare “Emex PC ECO” desi un produs foarte usor de aplicat, este realizat pentru aplicare profesionala, de catre personal calificat, intrucat atat rezultatele, cat si securitatea in utilizare, sunt conditionate in mare parte de pregatirea personalului.
Destinatia acestui produs este aceea de a indeparta orice contaminant dificil, cum ar fi vopsele vechi, spume poliuretanice, adezivi sau solutii de lipire, ori alti compusi pe baza de rasini naturale sau sintetice, sau chiar graffiti, de pe suprafete diverse, indiferent de compozitia acestora, metal, zidarie, etc.
Cu toate acestea, pentru materiale mai putin uzitate, sau pentru acoperiri de sursa necunoscuta, sunt necesare, in prealabil, teste de compatibilitate si performanta, sau sa se urmeze instructiunile furnizate de producator.
Decapantul nu se va dilua; va fi folosit in concentratia si la vascozitatea furnizata. In situatii speciale, si doar la indicatia expresa a producatorului, se va putea regla concentratia, prin folosirea de agenti speciali de diluare.
Modul vizibil de actiune al produsului este gonflarea peliculei contaminante, din care putem enumera: graffiti, vopsele si emailuri alchidice, acrilice (lavabile), tencuieli sintetice, vopsele alchido – uretanice, nitrocelulozice, adezivi precum prenadezul, chituri pe baza de rasini sintetice sau alte produse similare.
La cca. 10 – 30 de minute dupa aparitia efectului de gonflare amintit, stratul gonflat se va indeparta fie prin mijloace mecanice, sau chiar cu spaclul, fie prin jet de apa sub presiune. Produsul prezinta oarecare sensibilitate la temperatura scazuta, motiv pentru care nu se va utiliza si nu se va depozita la temperaturi mai mici de 5°C, temperaturi la care exista riscul deteriorarii sau al unei eficiente foarte scazute.
Procesul se va repeta daca este necesar, mai ales in cazul acoperirilor in strat foarte gros, cum se intampla la tencuielile decorative pe baza de polimeri acrilici, sau vinilici.
Dupa indepartarea totala a contaminantilor, prin folosirea Solutiei pentru Decapare “Emex PC ECO”, suprafata va fi uscata, si se vor efectua alte operatiuni de corectie a suportului, daca acest lucru este necesar. In mod obligatoriu, suprafetele metalice vor fi grunduite in max. 2 ore dupa operatinea de decapare, pe suprafata uscata.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - gel - pasta
Densitate gr/cmc 1,04 ÷ 1,09
Culoare - Usor galbui
Consum specific g/mp/strat 150 - 200
Temperatura de aplicare °C 5 ÷ 35
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Solutie de Decapare
“Emex PC ECO”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea