ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

AMORSA CU CUART PENTRU TENCUIELI EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Amorsa cu Cuart pentru Tencuiala Decorativa “Emex” realizata pe baza de rasini acrilice diluabile cu apa, aditivi, cuart micronizat si fileri, este destinata pregatirii optime a suprafetelor, atat exterioare cat si interioare, pentru aplicarea ulterioara de tencuieli decorative compatibile.
Produsul are o eficacitate foarte mare, datorita cuartului micronizat existent in masa, care va crea “puncte de ancora” pe intreaga suprafata, generand astfel o aderenta speciala a tencuielii decorative la suportul amorsat.
Desi conceputa pentru utilizatare profesionala, aceasta amorsa de calitate superioara, poate fi aplicata cu mare usurinta, fara sa necesite instrumente sau pregatire speciala. Asigura atat compatibilitatea tencuielii cu suportul, cat si o buna protectie primara fata de factori de mediu si agenti microbieni, sustinand intru totul performantele tencuieli decorative finale.

Caracteristici principale:

Amorsa cu cuartz de alitate premium
  • Aderenta foarte mare la suport;
  • Putere mare de umplere a porilor;
  • Timp de uscare redus;
  • Reduce capacitatea de absorbtie;
  • Impermeabilitate la apa;
  • Mareste aderenta tencuielii la suport;
  • Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
  • Pastreaza permeabilitatea suportului la aer;
  • Caracter nepoluant.

Detalii de utilizare

Amorsa cu Cuart pentru Tencuiala Decorativa “Emex” are avantajul ca poate fi utilizata la majoritatea tencuielilor decorative de generatie noua, pentru care poate asigura o perfecta compatibilizare a suprafetelor interioare sau exterioare ale cladirilor, noi sau vechi.
Performantele superioare, si pretul accesibil, o fac cel mai practic si convenabil sistem de amorsare pentru tencuielile structurate.
Dincolo de realizarea unei perfecte compatibilitati, intre suport si tencuiala decorativa, destinatia acestei amorse este atat de a sigila porii suportului si, in consecinta, de a micsora consumul final si de a sustine performantele de calitate ale tencuielii, cat si de a optimiza aderenta tencuielii la suport, ce se realizeaza datorita cuartului integrat in masa amorsei, ce se va distribui pe suport la aplicare.

Desi impermeabil la apa, produsul permite o corecta respiratie a peretilor, fapt ce preintampina aparitia de fungi, sau forme de igrasie.

Plaja de suporturi acceptate este foarte mare, dar enumeram: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Produsul nu necesita o pregatire speciala a suportului, decat in zonele in care exista igrasie, sau pericolul aparitiei de forme de mucegaiuri. Astfel, pentru curatarea sau prevenirea contaminarilor microbiene este indicata impregnarea prealabila cu Sanitizant Forte “Emex”.
Dupa amorsare, se va avea in vedere asigurarea stratului de fond, pentru care recomandarea este Vopsea Superlavabila de Exterior “Emex”.

Acest produs este utilizat cu succes si pentru vopselele texturate, cu care prezinta buna compatibilitate, dar nu se va putea folosi in sistem cu tencuielile decorative siliconice sau silicatice.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, tixotrop
Densitate gr/cmc 1,50 ± 0,1
Nevolatile % 63 ± 1
Putere de acoperire Nr. straturi 1
pH - 8 - 9
Consum specific g/mp/strat 120 - 200
Dilutie max. 1 : 1
Pelicula
Aspect   Rugoasa, mata
Timp mediu de uscare ore 2
Uscare in profunzime ore 3

Comanda sau cere informatii:
Amorsa cu Cuartz
pentru Tencuieli “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea