CONSUM DECAPANT VOPSEA VECHE “EMEX CM CLEANER”

Solutie decapanta “Emex CM Cleaner”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Pasta decapanta “Emex CM Cleaner”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Pasta Decapanta “Emex CM Cleaner” este un produs de utilizare profesionala, de mare eficacitate, ce are in compozitie solventi oxigenati, solventi organici, alcooli si compusi tensioactivi. Este folosit pentru decapare, sau curatare de vopsea veche de pe metal, sau altele similare. Este intrebuintat cu succes si pentru indepartarea de vopsele lavabile, acrilice, nitrocelulozice, sau chiar vopsele bicomponente, sau alti contaminanti.
Produsul actioneaza rapid, penetreaza in profunzime si permite desprinderea completa a peliculei, imediat dupa gonflarea acesteia (in mod normal max. 30 minute), prin inlaturare cu jet de apa sau mijloace mecanice. Procesul nu are eficienta, sau rezultatele sunt minime, daca nu se asteapta realizarea efectului de gonflare.
Se recomanda folosirea in spatii deschise, aerisite. In cazul utilizarii in spatii inchise este posibila aparitia, sau chiar persistenta unui miros specific, de mica intensitate, nepericulos.
Avand o actiune intensa, chiar si fata de vopselele bicomponente, este utilizat atat pe o mare diversitate de suporturi, cat si la curatarea unor contaminanti mai rari. Este necesara in prealabil efectuarea de teste.
La aplicare, acest decapant va fi folosit ca atare. Nu se recomanda sub nici o forma diluarea acestuia, decat in situatii speciale, si numai la indicatiile producatorului. Nu este indicat pentru suprafete cu pori sau fisuri.
Doar dupa aparitia efectului de gonflare (in general cca. 30 minute), stratul de vopsea, email, lac, grund, etc., se va indeparta cu apa sub presiune, cu spaclul, razul sau alt mijloc mecanic, pentru desprinderea peliculei gonflate.
Se are in vedere ca aplicarea trebuie facuta la o temperatura de peste 5°C, si daca este necesar va fi repetata. De regula se fac minim 2 aplicari succesive de Decapant “Emex CM Cleaner”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Grund anticoroziv pentru metal “Emex”
Email inhibitor de coroziune
Email uretanizat pentru metal exterior
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Solutie curatare rugina “Emex Rust Stop”
Solicita Informatii