CONSUM TENCUIALA DECORATIVA SILICATICA “EMEX”

Tencuiala decorativa silicatica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala pe baza de silicat de potasiu

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex” este un produs profesional pe baza de apa de sticla sau silicat de potasiu, cu adaos de ingrediente minerale (granule de marmura de marimi intre 1 si 3 mm, in functie de modelul dorit), pigmenti, stabilizatori si adaosuri, colorat in masa, recomandat pentru elemente decorative de exterior, cu structura striata sau periata si aspect striat, mat, cu rezistenta mare si efect de autocuratare. Are o aderenta exceptionala, duritate si durabilitate, si nu permite murdariei sa adere la suport. Nu contine substante biocide, dar datorita formularii speciale, asigura o mare rezistenta la fungi si mucegaiuri.
Datorita duritatii si rezistentei foarte mari, este recomandata la restaurari de cladiri si monumente.
Este un produs cu caracteristici avansate, dar foarte pretentios in ceea ce priveste utilizarea.
Aplicarea se va face doar cu personal instruit, cu experienta in aplicarea acestui tip de tencuiala.
Aceasta tencuiala, pe baza de apa de sticla, este utilizata pentru protejarea superioara si finisarea suprafetelor supraterane, noi sau vechi, situate la exterior, ca: beton, zidarie, tencuieli de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, gleturi minerale cimentice, tencuieli var-ciment, sisteme termoizolante, conglomerate minerale, zugraveli vechi de natura minerala, compacte si uscate, suporturi expuse la factori meteorologici zonali (zone montane cu umiditate ridicata, zone litorale, etc). Este utilizata cu succes la fatade expuse la factori poluanti majori ca noroi, praf, saruri poluante din atmosfera, gaze de esapament in zone cu trafic intens, bucatarii industriale, alte spatii in care sunt eliberati aburi sau vapori grasi, etc. Conditionat, sau cu teste prealabile de compatibilitate si aderenta, se poate aplica si pe suporturi de rigips, tencuieli de var sau ipsos, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa cu fibra de sticla
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Solicita Informatii