CONSUM TENCUIALA DECORATIVA SILICATICA “EMEX”

Tencuiala decorativa silicatica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Tencuiala pe baza de silicat de potasiu

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex” este folosita cu precadere la restaurari de cladiri si monumente, dar este utilizata de asemeni si pentru protejarea si acoperirea cu o textura zgariata a suprafetelor exterioare ale cladirilor. Este un produs cu caracteristici avansate, dar foarte pretentios in ceea ce priveste utilizarea.

Aplicarea se va face doar cu personal instruit si, preferabil cu experienta, in aplicarea acestui tip de tencuiala.


Desi este un produs cu proprietati excelente, are dezavantajul unei aplicari foarte restrictive. Astfel, Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex” nu se va aplica pe urmatoarele tipuri de suport: placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei, vopsele alchidice, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice, s.a.


Produsul poate fi folosit cu rezultate foarte bune doar pentru acoperirea suprafetelor din beton, zidarie, tencuieli de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, gleturi minerale cimentice, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura minerala, dure, uscate, compacte si absorbante.

Pregatirea suportului este o operatiune de importanta maxima, acest produs fiind foarte sensibil atat la materialul substratului, cat la orice contaminant. Se va urmari respectarea, cel putin, a urmatorilor pasi:

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Tencuiala decorativa “Emex Quartz Dekor”
Tencuiala decorativa “Emex Aqua Protect”
Tencuiala siliconica de exterior “Emex”
Tencuiala de soclu mozaicata “Emex”
Vopsea texturata calcio vecchio “Emex”
Tencuiala structurata “Bob de Orez”
Solicita Informatii