ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

DILUANT REACTIV PARDOSELI EPOXIDICE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Diluantul Epoxidic Reactiv “Emex” este un produs de utilizare strict profesionala, datorita capacitatii sale mari de solventare si caracteristicilor de reactivitate. Acest solvent, realizat prin mixarea controlata de solventi organici cu proprietati speciale, este conceput in mod dedicat pentru a reactiona optim la reglarea vascozitatii rasinilor epoxidice nesolventate.

Timpul de reactie al acestui solvent este imediat. Are o foarte mare eficienta, dar folosirea acestuia se va face doar in cazuri speciale, sub indrumare de specialitate.

In cazul rasinilor epoxidice nesolventate folosirea acestui diluant trebuie foarte bine controlata, si nu se va face decat in proportii stricte, recomandate si stabilite de producator. In caz contrar, exista riscul compromiterii lotului, fara posibilitati de recuperare. Actiunea foarte energica a diluantului reactiv epoxidic, desi eficienta in general, poate fi periculoasa in anumite cazuri specifice, fara o indrumare specializata.
Daca se va recurge la folosirea solventului, pentru asigurarea unei vascozitati optime, se va urmari ca, dincolo de usurarea aplicarii, caracteristicile de baza ale produselor solventate sa nu fie afectate, decat in limite minime.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
  • Reactie rapida;
  • Consum echilibrat;
  • Randament bun;
  • Timp indelungat de pastrare;
  • Eficient la diluare;
  • Nu afecteaza culorile;
  • Curata eficient surplusuri;
  • Compatibilitate cu rasini epoxidice;
  • Incompatibil cu alte rasini.
Detalii de utilizare

Solventul Reactiv Epoxidic “Emex” are ca utilizare corectarea vascozitatii de aplicare a rasinilor epoxidice nesolventate, folosite pentru urmatoarele tipuri de sisteme epoxidice:

Indiferent de produs, se recomanda teste prealabile de compatibilitate si, in mod obligatoriu, acordul producatorului. Este de subliniat ca orice folosire a acestui tip de solvent inafara recomandarilor, poate determina compromiterea produsului, sau nerealizarea parametrilor de performanta.

Diluantul Epoxidic Reactiv “Emex” se poate utiliza si pentru indepartarea petelor din stropirea accidentala cu rasini din tipul mentionat, sau pentru curatarea unor instrumente mai sensibile, cum ar fi aparate air-less.

Testele prealabile au atat scopul de a determina perfecta compatibilitate, cat si, mai ales, stabilirea raportului corect de solventare, pentru usurarea aplicarii, fara ca proprietatile pardoselii sau vopselei epoxidice sa fie afectate. Orientativ, raportul de diluare este de max 3%, in conditii controlate si doar la indicatiile producatorului. Depasirea acestui procent poate provoca daune ireversibile produselor, fie vopsele ori pardoseli.

Se va utiliza doar pentru pardoseli sau produse conexe, realizate pe baza de rasini epoxidice fara solvent, din gama “Emex”. Nu este permisa folosirea la alte produse decat cele recomandate de producator.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid, transparent
Densitate la 20°C gr/cmc 0,89 ± 0,01
Culoare Gardner <1
Numar epoxi % 14,5 ± 0,6
Echivalent epoxi g / eq 297 ± 11
Valoare epoxi eq / 100 g 0,34 ± 0,02
Indice refractiv la 25°C - 1,445 ± 0,002
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Diluant Reactiv
Epoxidic “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea