ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

SOLVENT REACTIV PARDOSELI POLIURETANICE EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Diluantul pentru Rasini Acrilo-Poliolice Nesolventate “Emex” este un compus cu adresabilitate limitata si de folosire strict profesionala, datorita atat puterii mari de solventare, cat si intensei reactivitati. Acest diluant, este un compus complex, de tip propilen-glicol-metil-eter-acetat, ce poate fi utilizat numai la tipul de rasini mentionat, pentru corectarea vascozitatii de aplicare.

Este un solvent de mare eficienta, cu timp de reactie imediat. Utilizarea acestuia se va face doar sub supraveghere specializata, si numai in cazuri in care este absolut necesar.

Folosirea acestui solvent, desi foarte eficienta, fara o indrumare specializata, poate prezenta riscuri; este conditionata, in absenta unei supravegheri de specialitate, de respectarea tuturor recomandarilor producatorului, in special a proportiilor de amestecare. La o folosire necorespunzatoare, sau peste limitele admise, exista pericolul de deterioarare a produsului, fara posibilitati de remediere.
In cazul in care, pentru corectarea vascozitatii este imperios necesara folosirea de solvent, nu se va cauta doar usurarea aplicarii, ci si pastrarea caracteristicilor de performanta ale produsului solventat.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
  • Reactie imediata;
  • Consum mic;
  • Reactivitate mare;
  • Timp lung de pastrare;
  • Eficienta la solventare;
  • Nu afecteaza culorile;
  • Curata eficient instrumentele;
  • Compatibilitate cu rasini poliolice;
  • Incompatibilitate cu alte rasini.
Detalii de utilizare

Solventul Reactiv Poliuretanic “Emex” este destinat corectarii vascozitatii de aplicare a produselor realizate pe baza de rasini acrilo-poliolice (poliuretanice) nesolventate, din care enumeram:

Sunt recomandate teste de compatibilitate, inainte de utilizarea pe cantitati mai mari, dar si acordul sau recomandarea producatorului. Folosirea acestui solvent, intr-un mod neadecvat, poate duce la deteriorarea intregului lot astfel solventat, sau nerealizarea parametrilor de performanta.

Testele, premergatoare diluarii, au ca scop atat verificarea compatibilitatii, care depinde de parametrii lotului de rasina, cat si determinarea unui raport perfect de dilutie, care sa permita, de pe o parte usurarea aplicarii, iar pe de alta sa pastreze nealterate proprietatile sistemului aplicat. Raportul optim de solventare este, la mod doar informativ, de max. 3%, sub supraveghere specializata, dar poate diferi in limite de 1 - 2%. Nerespectarea procentelor recomandate de producator, stabilite in functie de parametrii rasinii, poate compromite ireversibil intregul lot.

Se va utiliza doar pentru vopsele, pardoseli sau produse conexe realizate din rasini poliuretanice nesolventate, din gama Emex. Nu este admisa folosirea inafara recomandarilor producatorului.

Acest solvent poliuretanic poate fi folosit si la inlaturarea urmelor rezultate din stropiri accidentale din timpul vopsirii, sau pentru curatarea instrumentelor de lucru, ca de exemplu instalatii air-less.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - lichid, transparent
Puritate % 99,50
Culoare ALPHA color 10
Aciditate % 0,03
Apa % 0,05
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Diluant Reactiv
Poliuretanic “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea