Certificare ISO Vopseluri

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOTIILOR “EMEX”

Pagina 3
Pagina 2
Pagina 1

     Promotia se adreseaza tuturor clientilor Romtehnochim care acceseaza site-ul nostru si indeplinesc conditiile de participare din regulamentul urmator:

 

     ART. 1 - ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL DE ORGANIZARE SI DESFASURARE A PROMOTIEI:

 • 1.1 - Organizatorul Promotiei este firma ROMTEHNOCHIM SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Str. Neajlovului nr.82, Sector 1 si punct de lucru in Ilfov, sos. Giurgiului Nr. 288, Jilava, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/21214/1993, cod unic de inregistrare RO4643777, avand contul RO39BTRL04401202003372XX, deschis la Banca Transilvania – Suc. Obor Lacul Tei, tel. 0212-457.1693, fax. 021-457.0638, reprezentata de Director General Dl. Adrian Petre, in calitate de Organizator.
 • 1.2 - Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau completa regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si / sau inceta desfasurarea promotiei.
 • 1.3 - Modificarea, suspendarea sau incetarea Promotiei, va fi afisata pe site cu minim 3 zile inainte de a deveni efectiva.

     ART. 2 - DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE:

 • 2.1 - Perioada promotiei este specificata in caseta de promotie a fiecarui produs in parte.

     ART. 3 - CONDITII DE PARTICIPARE LA PROMOTIE:

 • 3.1 - Pentru a beneficia de promotie, care este fie discount la cantitate, fie acordarea de produse conexe, potrivit fiecarei promotii, utilizatorul se va autentifica, introducand datele solicitate in casetele aferente respectiv: nume complet, societate, adresa de mail. La apasarea butonului Generati Codul, va aparea in campul alaturat, o serie de numere, ce reprezinta codul unic al utilizatorului. Inainte de trimitere, trebuiesc citite cu atentie conditiile de participare si bifata caseta aferenta. La apasarea butonului “Trimite” utilizatorul va fi inregistrat in baza noastra de date si va primi un eMail cu codul generat, valabil doar in perioada de promotie.  »»
Pagina 3
Pagina 2
Pagina 1
 • 3.2 - Este necesar ca toate campurile sa fie completate corect.
 • 3.3 - In confirmarea primita pe eMail gasiti Codul Personal, numele reprezentantului si al societatii beneficiare, precum si denumirea produsului promotional de care beneficiaza. Pastrati cu atentie aceste date. Acestea vor insoti in mod obligatoriu comanda.
 • 3.4 - O persoana fizica sau juridica poate participa la promotie cu un numar nelimitat de produse aflate in perioda promotionala, iar un produs poate fi inscris de mai multe ori in promotie, pe intreaga perioada a promotiei, neexistand restrictii privind cantitatea.
 • 3.5 - Promotiile fac referire strict la produse si nu la pretul acestora, care nu va fi subiect de negociere.
 • 3.6 - Nu pot participa la promotie persoanele fizice sau societatile comerciale (direct sau prin reprezentantii lor), care au restante sau intarzieri la plata fata de organizatorul promotiei S.C. “Romtehnochim” s.r.l., altele decat platile la termen reglementate prin contract.

     ART. 4 - PROTECTIA DATELOR PERSONALE:

 • 4.1 - In conformitate cu legile in vigoare (Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001) organizatorul se obliga la folosirea acestor date numai cu acordul participantului la promotie, exprimat prin selectarea casetei ce face trimitere la prezentul regulament.
 • 4.2 - Datele cu caracter personal ca: eMail, telefon, nume, etc. vor fi folosite numai in scopul comunicarii intre Participant si Organizator si nu vor fi dezvaluite altor parti, sub nici un motiv.

     ART. 5 - DIVERSE:

 • 5.1 - Organizatorul se obliga sa respecte prezentul regulament. Regulamentul de participare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe toata durata promotiei.  »»
Pagina 3
Pagina 2
Pagina 1
 • 5.2 - Prin participarea la promotie, participantii sunt de acord sa respecte regulile si alte conditii stabilite de regulamentul oficial al promotiei.
 • 5.3 - In cazul in care Organizatorul constata ca un castigator nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de regulamentul oficial al promotiei, isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara alte despagubiri sau plati.

     Pentru informatii suplimentare legate de promotie, ne puteti contacta la: office@emex.ro sau marketing@emex.ro.

Promotii “Emex By Romtehnochim”
Promotie vopsea
Tencuiala promotie
Promotii Emex
Discount vopsele lavabile
Promotii “Emex By Romtehnochim”
Romtehnochim promotie

Promotii Romtehnochim

Emex by Romtehnochim
Promotii discount

     Tags: Regulament participare promotie, Promotie Emex, Reduceri pret, Discount