• Tencuiala Hidroizolanta
  • Tencuiala acrilica decorativa
  • Vopsele lavabile de calitate superioara
  •     Tencuiala Decorativa Hidroprotectoare “Emex Aqua Protect” este o formulare de generatie noua, pe baza de polimeri acrilici, aditivi speciali si fileri, cu adaos de granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final structurat, zgariat. Are principala proprietate de a respinge atat murdaria, cat si apa (ajutand totodata la impermeabilizarea suportului). Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta mare la intemperii. Se produce in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu pasta de colorare. Tencuiala Decorativa Hidroprotectoare “Emex Aqua Protect”, datorita capacitatii de impermeabilizare a suportului si a rezistentei marite la apa este folosita mai ales pentru acoperirea si protejarea suprafetelor exterioare ale cladirilor industriale si civile, expuse actiunii directe factorilor de mediu si intemperiilor, pastrandu-se posibilitatea de obtinere a efectelor vizuale. Aceasta tencuiala, desi produs de ultima generatie, de mare performanta poate fi obtinuta la un pret foarte accesibil.
  •     Tencuiala Decorativa “Emex Quartz Dekor” este un produs pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, fileri si aditivi, profesional, cu adaos de cuart si granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor (interioare sau exterioare), cu aspect final de scoarta de copac. Are o aderenta foarte buna la suport, fara deteriorarea aspectului si rezistenta mare la intemperii. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la mucegaiuri si fungi. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu paste de colorare. Acest tip de tencuiala este cel mai des utilizat, avand performante foarte bune la un raport calitate / pret excelent. Este un produs rezistent chiar pentru zonele expuse umezelii, grasimilor, murdaririi in exces, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine hidrofobizanti, ce nu permit umezirea suportului in profunzime. Acest tip de tencuiala este cel mai des folosit, avand performante foarte bune la un raport calitate pret excelent.
  •     Vopseaua Lavabila Premium “Emex Gold” este un produs profesional solubil in apa, avand in componenta polimeri acrilici de tip Latex, pentru definitivarea tencuielilor interioare sau exterioare, cu o foarte mare putere de acoperire (la 1 strat pentru suprafete corespunzator pregatite), pelicula semilucioasa si o excelenta aderenta. Pelicula se intretine cu usurinta datorita faptului ca nu permite aderarea murdariei la suport, precum si urmare posibilitatii de a fi inlaturate impuritatile sau spalata cu buretele. Se produce in toate nuantele cartelei NCS. Se foloseste ca strat final in vederea acoperirii urmatoarelor tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, zidarie, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli var-ciment, conglomerate minerale absorbante de orice tip, uscate, placi de gips-carton, absorbante si compacte. Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: polistiren expandat, OSB, PAL, azbociment, placaj, panel, MDF, panza.
Ieftiniri produse
Lavabila promotie
Vopsea in promotie
Produse ieftine

     Tags: Promotii, Lavabila promotie, Discount pret, Promotie tencuiala, Ieftiniri